Ett sista nyhetsbrev rullar in

Nu blir vägen till en cykelvänlig arbetsplats bredare

I år blir Göteborgs Stads cykelvänlig arbetsplats en del av Västra Götalandsregionens cykelvänlig arbetsplats. Vad innebär det då? I praktiken är det nästan likadant som tidigare, men större. Det blir också lite enklare att delta, eftersom ni själva väljer vilka kriterier ni vill uppfylla från den här listan. Dessutom får ni hela året på er, eftersom prisutdelningen är i januari istället för september. Och så bidrar vi till en bättre miljö och hållbart resande i hela Västsverige, inte bara i Göteborg. En liten uppväxling, med andra ord.

Lugn, ni kan fortfarande bli bäst i Göteborg

Från och med nu tävlar ni både om titeln Göteborgs cykelvänligaste arbetsplats och Västsveriges cykelvänligaste arbetsplats. Vi på trafikkontoret utser en vinnare i Göteborg som sedan blir nominerad till Västra Götalandsregionens final och tävlar mot finalister från andra västsvenska städer. Här kan ni se vilka andra som är med och tävlar. Spännande!

Så här trampar ni vidare

Först och främst behöver ni skapa ett nytt konto på Västra Götalandsregionens sida. Det går bra att anmäla sig redan nu och fram till 31 december 2019. Pris delas ut i januari 2020. Ni kan vinna Västsveriges cykelvänligaste arbetsplats, Årets nykomling eller Årets raket. Självklart får ni också en skylt som visar att ni är cykelvänliga och hur många stjärnor ni har.

Psst, här står något viktigt

Efter den 15 mars i år kommer ni inte kunna logga in på den gamla sidan, så gå in och spara era uppgifter från förra året. Glöm inte att kopiera eventuella viktiga anteckningar i fritextfält. Själva sidan kommer att ligga kvar för den som vill läsa gamla nyheter och inlägg. Har ni någon fråga, hör av er till Catarina Berglund på 0703-22 22 53 eller till catarina.berglund@trafikkontoret.goteborg.se. Precis som förut, alltså!

Cykelvänliga hälsningar och på återseende,
Trafikkontoret

Kommentarer inaktiverade.