Håll hårt i styret – snart är det prisutdelning!

Prisutdelning och annat trevligt!

Upptrampningen till tävlingen är över och det är dags för pris- och diplomutdelning! Den 28 september klockan 11–13 är du välkommen till Våning 2026 (plan 13 i Läppstiftet, Lilla Bommen 1). Där utser vi Göteborgs cykelvänligaste arbetsplats 2018 och premierar Bästa cykelidé samt Årets rookie. Trafiknämndens ordförande, Shahbaz Khan, delar ut priserna.
Vi bjuder på enklare lunch.

Anmäler dig gör du senast den 24 september till catarina.berglund@tk.goteborg.se. Det går utmärkt att ta med vänner och bekanta, ange bara hur många ni blir och eventuella allergier eller önskemål.


Insikter och utsikter i cykelstaden

Du kommer att få lyssna på Anders Pihl, som är cykelinspiratör från en riktigt cykelvänlig arbetsplats och Shahbaz Khan, som berättar vad en cykelstad är för honom. Dessutom blir det både tilltugg och mingel. Ett tips är att i förväg fundera lite på vad som gör din arbetsplats extra cykelvänlig, vad som är svårt och enkelt med att få andra medarbetare att börja cykla och vad du själv skulle vilja ha tips och råd om i cykelväg. Då kommer du att mingla som ett proffs sen!

Och allt det här sker med stadens bästa utsikt över bygget av Hisingsbron (snart bygget över Västlänken också!) och många andra projekt. Vad trevligt!

Cykelvänliga hälsningar,
Trafikkontoret

Kommentarer inaktiverade.