Hej och välkomna till Cykelvänlig Arbetsplats, både gamla och nya deltagare!

Det har ju varit en osedvanligt mild och snöfri vinter (tills nu). En cykelvänlig vinter helt enkelt. Det är med andra ord hög tid att dra igång 2017 års upplaga! Så gå in och återanmäl er här för att vara med i årets omgång!

Nytt för i år:
Vi är nu inne på fjärde året för utmärkelsen och har lärt oss vad som funkar bra och mindre bra (tack för feedback!). Därför har vi gjort om lite och tagit fram några nya kriterier, bland annat om vintercykling, mekarhörna och löneväxling. Några kriterier har bytt nivå. Detta innebär att checklistan måste fyllas i igen. Så gå in och gör det direkt, det går ganska snabbt.

I år har vi även en ”Wall of Fame”, en sida med alla pristagare i Cykelvänlig arbetsplats genom tiderna. Den hittar du här.

Till vår stora glädje har Göteborg inspirerat flera andra orter så numera är det inte bara Göteborgare som kan vara med i ”Cykelvänlig arbetsplats”. Flera orter uppmuntrar numera sina arbetsplatser att underlätta för sina cyklister. Kul, tycker vi.

Du missade väl inte mässan?
Det var ju Cykelmässa på Svensk Mässan i helgen. ”Årets stora cykelfest” med ”det senaste och bästa” som har med cyklar och cyklande att göra. Trafikkontoret var där och mötte intresserade och engagerade cyklister från hela västsverige

Från cykelstall till cykelställ
Efter en kort tid i ide rullas nu Styr & Ställ-cyklarna ut i sin ställ. Ett vårtecken så gått som något! Och snart sopas gruset upp. Härligt!

Med cykelvänliga hälsningar,
Göteborgs Stad trafikkontoret

Kommentarer inaktiverade.