Prisutdelning och andra trevligheter!

cykeklNu är det äntligen dags! Kom på pris- och diplomutdelning i Bältespännarparken klockan 11-14 den 24 september. Vid tolvslaget utser vi Göteborgs cykelvänligaste arbetsplats 2016 och premierar Bästa cykelidé 2016. Prisutdelare är trafiknämndens ordförande Johan Nyhus. Och det finns fler anledningar att komma, för det bjuds även på musikuppträdande, fotoutställning och cykelinspiration. Dessutom bjuder vi på picknick, så ta med dina kollegor!

Anmäl din arbetsplats
Till prisutdelningen alltså, för om ni gör det kan vi förbereda ett diplom åt er som ni får på plats. Anmäl er till: catarina.berglund@tk.goteborg.se senast den 22 september. Ange hur många ni blir, på ett ungefär. Vi har gjort en inbjudan och en banner som ni kan använda på ert intranät eller på Facebook för att sprida till kollegor och vänner. Inbjudan hittar du här. Om ni inte anmäler er får ni ju såklart komma ändå. Och som sagt: ta gärna med vänner och bekanta!

Fler spännande cykelutmaningar nästa år!
Om ni inte blev Göteborgs cykelvänligaste arbetsplats 2016 får ni en ny chans nästa år. Redan den 26 september är nämligen anmälningssidan öppen igen inför Cykelvänlig arbetsplats 2017. Då är ni varmt välkomna!

Med cykelvänliga hälsningar,
Göteborgs Stad trafikkontoret

Kommentarer inaktiverade.