Prisutdelning och annat skoj

Det skulle vara kul om du kom på pris- och diplomutdelning i Bältesspännarparken den 19 september, klockan 12. Då utser vi Göteborgs cykelvänligaste arbetsplats 2015, Årets rookie och premierar Bästa cykelidé 2015. Om du vill kan du även titta närmare på Hisingsbron. Den ska visserligen inte stå klar förrän 2020 då den ersätter Götaälvbron, men en modell av bron kommer att finnas på plats under dagen. Den elfordonintresserade kan även sysselsätta sig med elcyklar och ta en tur i en Tesla-taxi. Vi bjuder på fika så det är läge för picknick.

treeAnmäl arbetsplatsen till denna dag för liv & rörelse!
Det måste ni inte förstås inte göra, men om ni gör det har vi ett diplom åt er på plats. Anmäl er till: catarina.berglund@tk.goteborg.se senast den 15 september. Ange hur många ni blir, på ett ungefär. Vi har gjort en inbjudan och en banner som ni kan använda på ert intranät eller på Facebook för att sprida till kollegor och vänner. Inbjudan hittar du här. Om ni inte anmäler er får ni ju såklart komma ändå. Glöm inte att ta med er eventuell familj, släkt samt vänner.

Nya chanser att vinna
Om ni inte blev Göteborgs cykelvänligaste arbetsplats 2015 öppnas nya möjligheter inför 2016 redan den 20/9. Då drar vi nämligen igång Cykelvänlig arbetsplats 2016. Välkommen!

Roliga filmer att sprida
Du har väl sett filmerna för TQ (trafikintelligens)? Dom går på bio just nu och är riktigt roliga faktiskt. Du kan även se (och sprida) dem på forlivochrorelse.se. Gör det!

 

Med cykelvänliga hälsningar,
Göteborgs Stad trafikkontoret

Kommentarer inaktiverade.